SIIRTONURMI - KÄTEVIN JA KAUNEIN


kotimainen-50

Finnurmi® –siirtonurmi on nykyaikainen ratkaisu julkisten piha-alueiden, kotipihan tai vaikkapa golfkentän nurmeamiseen – se on nopea ja vaivaton.

Verrattuna kylvönurmikkoon siirtonurmi on myös yllättävän edullinen vaihtoehto. Kokonaiskustannuksia tarkastellessa on hyvä muistaa siirtonurmen kiistattomat edut: vähäisempi työmäärä, nopeampi ja täsmällisempi käyttöönotto sekä varma lopputulos.

Aktiivisen, vuosia kestäneen tuotekehitystyön kautta olemme valinneet kestävimmät nurmilajikkeet suomalaisiin olosuhteisiin. Finnurmi® -siirtonurmi soveltuu jokaiseen kohteeseen, jossa nurmea voi ylipäätään käyttää. Vaikeissa kohteissa se on osoittautunut usein ainoaksi vaihtoehdoksi.

KESÄMÖKEILTÄ LIIKUNTAKENTILLE


Siirtonurmi kerrostalon pihalla

Pientalojen nurmikot syntyvät uskomattoman nopeasti. Rivi- ja kerrostalojen viheralueille saadaan kulutusta kestävä, hyvännäköinen ja heti käyttövalmis nurmikko erittäin nopeasti. Finnurmi-siirtonurmikolla voidaan päällystää urheilu- ja golfkentät, pihat, julkiset viheralueet, teiden pientareet, hautausmaat jne.

Siirtonurmikko voidaan asentaa myös rinteisiin ja luiskiin, joihin kylvönurmikon perustaminen on lähes mahdotonta. Finnurmi kestää myös raskasta käyttöä.