Nurmikon asennus ja hoito-ohje

Tietosuoja- ja markkinointirekisteriseloste

Yksityisyyden suoja

Evästeet
finnurmi.fi käyttää evästeitä (”cookies”) sivuston kävijäliikenteen tilastointiin ja analysointiin.

Käytämme evästeitä myös käyttökokemuksen parantamiseen sekä mainonnan kohdentamiseen. Eväste on vierailijan selaimelle lähetettävä pieni tekstitiedosto, joka yleensä sisältää anonyymin tunnistenumeron. Vierailijan henkilöllisyys ei käy ilmi evästeiden avulla. Lisätietoja:
https://www.viestintavirasto.fi/kyberturvallisuus/tietoturvaohjeet/palveluidenturvallinenkaytto/evasteet.html

Jos et halua hyväksyä evästeitä, voit muuttaa selaimesi selainasetuksia. Huomaathan, että katsomme sinun hyväksyneen evästeiden käytön, ellet poista niitä käytöstä.

Tietosuojaan liittyvät kysymykset
Jos sinulla on Finnurmi Oy:n tietosuojakäytäntöön tai tietojen käsittelemiseen liittyviä kysymyksiä tai huolenaiheita, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: info@finnurmi.fi

Finnurmen markkinointirekisteri

Rekisteriseloste on Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen

1) Rekisterinpitäjä
Finnurmi Oy (0949063-2) Kartanotie 6 79600 Joroinen

2) Yhteyshenkilö 
rekisteriä koskevissa asioissa Piritta Rantula, tietosuojavastaava 010 5242 660 piritta.rantula@finnurmi.fi

3) Rekisterin nimi
MARKKINOINTIREKISTERI

4) Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointitarkoituksessa. Rekisteröidyille voidaan lähettää Finnurmeen liittyvää informaatiota esimerkiksi sähköisen uutiskirjeen muodossa. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää suoramarkkinointi. Rekisteröidyllä on oikeus pyytää poistamaan häntä koskevat tiedot rekisteristä. Pyyntö tulee osoittaa kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalle henkilölle. Henkilötietojen käsittely voidaan erikseen tehtävillä sopimuksilla ulkoistaa toimeksisaajalle, kuten mainos- tai markkinointitoimistolle.

5) Rekisterin tietosisältö
Rekisteri sisältää seuraavat yksilöintitiedot: nimi, sähköpostiosoite, ikä.

6) Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteritiedot saadaan rekisteröidyltä itseltään tai YTJ-tietojärjestelmästä tai muista julkisista yhteisörekistereistä sekä julkisesta tietoverkosta kuten www-sivuilta sekä muista julkisista lähteistä.

7) Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta rekisteristä.

8) Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Tietoja ei luovuteta kolmansille tahoille eikä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Tietojen käsittelyn teknisen toteutuksen takia tietoja voidaan siirtää alihankkijan käsiteltäväksi rekisterinpitäjän lukuun ja tiedot voivat teknisesti sijaita alihankkijan palvelimilla. Tietoja voidaan henkilötietolain sallimissa rajoissa siirtää EU tai Euroopan talousalueen ulkopuolella sijaitsevalle palvelimella tallennettavaksi ja käsiteltäväksi rekisterinpitäjän lukuun.

9) Rekisterin suojauksen periaatteet
ATK:lla käsiteltävät tiedot on tietoverkossa suojattu salasanalla ja aineistoon on annettu käyttöoikeus vain rekisterinpitäjän henkilöstölle asiakassuhteen hoitamista varten.